Aparte Zorg

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zorg en Begeleiding > Extra informatie

31/03/2014 - Rien:

De naam zegt al een hoop maar in de praktijk staat deze voor: Zorg op maat  waarbij de patiënt echt centraal staat. Maar dan ook in alle facetten!

01/04/2014  - Nel:

Op 28 maart 2010 kreeg mijn man een forse herseninfarct. Na 10 dagen in het ziekenhuis werd hij overgeplaatst naar het toenmalige ABG. De zorg die mijn man daar kreeg was in één woord slecht. Wij hebben PGB gekregen, daarvan konden wij zorg inkopen. Wij kunnen niet beter wensen. Aparte Zorg is voor ons fantastisch. Geheel gericht op de zorgbehoeftige zelf. Niets is teveel voor de zorgverleners. Met diep respect voor deze zorg, wil ik alleen maar aantonen, hoe belangrijk zorg op maat is.

04/04/2014  - Helma:

Aparte Zorg is iets geweldigs. Na verschillende gezondheidsklachten werd mij aangeraden om contact  op te nemen met Aparte Zorg omdat zij geweldige zorg verlenen en inderdaad,het is zo. De zorg, in welke mate dan ook, wordt op een geweldige manier geleverd. En wat er ook is, ze staan altijd voor je klaar. Groot respect daarvoor en zou niet weten hoe ik het zonder hun nu zou moeten redden.

04/04/2014 - Resmann:

Prima verzorging en altijd medeleving.

07/04/2014 - Anke:

De verzorging die ik van Aparte Zorg krijg is heel persoonlijk gericht. Heb een zéér complexe zorg nodig die voor hen totaal géén probleem is en staan altijd voor je klaar wanneer hier  behoefte aan is. Ben zéér tevreden over deze zorg. Ze werken met een klein team waardoor je niet téveel mensen aan je bed krijgt. Ook kan je zelf bepalen wanneer je geholpen wil worden en staan 24 uur ter beschikking, m.a.w. een TOP aanbeveling!!

08/04/2014 - Sjan:

Voor mij is Aparte Zorg ondenkbaar geworden in mijn leven. Wanneer ik naast de gewone zorg die ik krijg van hen, behoefte heb om te praten, als ik het niet meer ziet zitten, hoef ik maar te bellen en ze staan klaar voor mij.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu